Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Bed and Breakfast De Deelhoeve - Wie zijn wij?

Sinds kort hebben wij, Jannet en Eldert, onze lang gekoesterde droom gerealiseerd door een Bed and Breakfast te starten. Na vele huizen te hebben bekeken, belandden wij in 2019 bij De Deelhoeve. Daar viel alles op zijn plaats. Een oase van  rust, ruimte, een mooie tuin en prachtige natuur om ons heen. Wij vinden het een voorrecht om hier te mogen wonen en het ons thuis te kunnen noemen. Wij delen deze rijkdom graag met anderen en willen u verwelkomen bij Bed and Breakfast De Deelhoeve.

Maak kennis met
Jannet en Eldert

Bij B&B De Deelhoeve is Jannet uw gastvrouw en uw eerste aanspreekpunt.

Eldert werkt bij Wageningen Universiteit en staat Jannet met raad en daad terzijde.

Op het erf scharrelen onze honden Lizzy en Joep en onze katten Lotje en Luca. We hebben 5 kippen die voor de verse eitjes zorgen. In een volière wonen parkieten, kanaries en dwergpapegaaien.

U kunt lekker op uzelf zijn en genieten van de rust!

Een oase van rust

Door de unieke ligging in de weilanden en op loopafstand van de bossen, is B&B De Deelhoeve de ultieme plek voor pure ontspanning. U kunt terug naar de basis: dat moment voor uzelf. In de tuin vindt u altijd wel een fijne plek om te zitten als het mooi weer is. Is het weer wat minder dan staat de kapschuur tot uw beschikking. Overnachten doet u in één van de twee sfeervolle slaapkamers. 

De Deelhoeve

Omgeven door de natuur kunt u op uzelf zijn én uzelf zijn.