Huisregels

Huisregels

Huisregels De Deelhoeve

We wensen u een prettig verblijf in onze Bed & Breakfast. Graag delen wij een aantal huisregels met u.

Inchecken

Inchecken kan tussen 16.00 uur en 21 uur. In overleg met de gastvrouw kan er eventueel een andere tijd worden afgesproken. Geeft u in ieder geval een dag van tevoren aan wanneer u ongeveer verwacht te komen, en het zou fijn zijn voor beide partijen als u dan 30 minuten voor aanvang even laat weten dat u onderweg bent. Zo kunnen wij er voor zorgen dat we dan aanwezig zijn om u te ontvangen en hoeft u niet onnodig te wachten.

Uitchecken

Op de dag van vertrek kunt u uitchecken tussen 07.00 uur en 10.00 uur. In overleg en tegen extra betaling van 35 euro is uitchecken mogelijk tot 14.00 uur.

Ontbijt

Het ontbijt wordt geserveerd tussen 7.00 en 10.00, in overleg met de gastvrouw en op een tijd die u prettig vindt.

Sleutelbeheer

Bij aankomst ontvangt u een sleutel van uw kamer. Als u weggaat om te genieten van de omgeving of andere activiteiten, gaarne ramen sluiten, licht uitdoen en kamer afsluiten. Wij zijn niet aansprakelijk voor verlies of diefstal van goederen tijdens uw verblijf.

Bij uitchecken levert u de sleutel weer in bij de gastvrouw. Voor verlies van de sleutel brengen wij 200 euro in rekening.

Bedlinnen en handdoeken

Bij een verblijf van langere duur worden individuele afspraken gemaakt over verschonen van handdoeken, bedlinnen en de schoonmaak.

Huisdieren

Het meenemen van huisdieren is helaas niet toegestaan. Op De Deelhoeve wonen ook kippen, katten, honden en vogels in een volière. Het is niet toegestaan om deze dieren te voeren. Aanraken gebeurt op eigen risico.

Prijzen

De prijzen van Bed & Breakfast De Deelhoeve zijn inclusief:

– Gebruik koffie en thee,
– Wifi, internet en tv (mochten onverhoopt tv en internet niet naar behoren functioneren tijdens uw
verblijf dan geeft dit geen recht op restitutie van (een deel van) de verschuldigde kamerprijs),
– Parkeren op eigen terrein,
– Plaatsen van fietsen in een kapschuur en opladen van elektrische fiets.

Roken

Bij B&B De Deelhoeve is roken in de verblijven en de algemene ruimte verboden. In overleg kunt u buiten roken, mits anderen hier geen last van hebben en de veiligheid niet in gevaar komt. Het terrein dient peuk-vrij te blijven. Peuken moeten worden achtergelaten in de daarvoor bestemde peukenbakken.

Alcohol en (soft) drugs

Alcoholmisbruik is verboden, dus geniet, maar drink met mate. Het is bij B&B De Deelhoeve ten strengste verboden om drugs te bezitten, te gebruiken en/of te verhandelen.

Geluidsoverlast

Houd tijdens uw verblijf rekening met andere gasten en de bewoners van De Deelhoeve. We wonen in een gezellige en rustige buurtschap en stellen behoud van onze goede relatie met onze buren ook erg op prijs.

Voor ieders (nacht)rust is het fijn als het in huis en op het erf tussen 22.00 uur en 07.00 uur stil is.

Parkeren

Uw auto kunt u gratis parkeren op het erf. Parkeren is uitsluitend toegestaan voor de duur van het verblijf bij De Deelhoeve. Parkeren op het erf is op eigen risico. B&B De Deelhoeve is niet aansprakelijk voor diefstal en/of enige vorm van schade.

Schade, verlies, diefstal

De Deelhoeve is niet aansprakelijk voor eventuele schade aan, en verlies of diefstal van uw eigendommen tijdens uw verblijf.

Ga voorzichtig om met de spullen in de Bed en Breakfast en op het erf. Ongelukjes kunnen gebeuren, maar mocht er schade worden veroorzaakt aan de inrichting of accommodatie, stel ons hiervan wel op de hoogte. Voor ernstige of moedwillig aangerichte schade brengen wij een vergoeding in rekening.

Ontvangst van gasten

Bij de reservering dient u altijd en correct te vermelden met hoeveel personen u komt. Het is niet toegestaan om met meer personen te komen overnachten dan waarvoor is gereserveerd. De kamers en het terrein zijn niet berekend op kinderen onder de 12 jaar.

Bellen in geval van nood

In geval van nood, bel 0617850744.

Feedback

Graag vernemen wij van u dingen die anders kunnen,
opdat wij u en volgende gasten een aangenaam verblijf kunnen geven.

De Deelhoeve

Wees van harte welkom in onze landelijke Bed and Breakfast in Ede!